Πόσες φορές δεν θελήσαμε να φάμε τραγανές τηγανητές πατάτες;;;;;;;;;
Λοιπόν η τεχνική είναι πολύ εύκολη। Παίρνουμε όσες πατάτες θέλουμε να τηγανήσουμε, τις καθαρίζουμε ή μπορούμε ακόμα και να αφήσουμε τις φλούδες τους (τα "δέρματα") αφού τις πλύνουμε καλά και τις βράζουμε τόσο ώστε να μην είναι έτοιμες για φάγωμα! Στη συνέχεια τις κόβουμε σε χοντρά κομματάκια και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι।
Με αυτόν τον τρόπο γίνονται πολύ τραγανές και ταιριάζουν απόλυτα με την πάπρικα!!!!!!!
Λοιπόν η τεχνική είναι πολύ εύκολη। Παίρνουμε όσες πατάτες θέλουμε να τηγανήσουμε, τις καθαρίζουμε ή μπορούμε ακόμα και να αφήσουμε τις φλούδες τους (τα "δέρματα") αφού τις πλύνουμε καλά και τις βράζουμε τόσο ώστε να μην είναι έτοιμες για φάγωμα! Στη συνέχεια τις κόβουμε σε χοντρά κομματάκια και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι।
Με αυτόν τον τρόπο γίνονται πολύ τραγανές και ταιριάζουν απόλυτα με την πάπρικα!!!!!!!
No comments:
Post a Comment